Önerő tréningek

1 napos Önerő tréning célja:

Az 1 napos tréning célja, hogy kinyissuk az ajtót az önismeret, ezután pedig a célok, tervek és a megvalósítás felé.

Egy teljes napon foglalkozunk az önfeltérképezéssel, azzal, hogy megfejtsük ki vagy valójában, milyen fékek, blokkok korlátoznak előre jutásodban, hol vesztetted el lendületed, kitartásod, önértékelésed?

Ebben a napban arra is sor kerül, hogy tervek és megvalósítás pontos útmutatását megkapd,

Speciális és célirányos gyakorlatok, technikák segítenek abban, hogy valóban befelé haladjunk a rétegeiden és ne csak felszínen kapargatott, majd másnapra elfelejtett hatások megélője legyél.

Olyan élményben lesz részed ami után már sosem tudsz ugyanoda visszatérni, megváltoztathatatlanul elindulsz a megvalósulás útján!


 

2 napos Önerő tréning célja

Önbizalom építés és célkitűzés erős kombinációja! Hogyan is tudnál valódi, igazi és motiváló célokat elérni, ha nem ismered meg mélyebben önmagad és nem tudod ki vagy valójában? Akkor honnan is tudhatnád, milyen utat kell bejárnod ami mellett aztán majd ki is tartasz?

2 nap kemény munka. Szembesülések, felismerések hatalmas energiája szabadul fel. Minden ami önismeret, önazonosság, önkritika. Mivel a munka folyamatos 2 nap, így joggal biztosíthatlak, hogy az eredmény maradandó!


 

4 napos Önerő tréning célja

Ez a csúcsképzés! Ha igazán vágysz a továbblépésre, arra, hogy tényleg megindulj végre a terveid útján, akkor nincs tovább idő a toporgásra. Bele kell vágnod! Ezen a tréningen olyan élményeket kapsz, amiktől menthetetlenül beindulsz. Hogy miért? Mert nem lesz egérutad, nem lesz kimozgás! Ha eljössz a képzésre fogjuk a kezed és addig el nem engedjük, míg saját szárnyaidon nem tudsz tovább repülni!